Hfc Charisma met Lucho Alarcon

Hfc Charisma

met Lucho Alarcon

Vrijdag 21 mei 19:30

Door de wijze v an l even waarin we ons geen tijd gunnen een gesprek te voeren, rx ontstaat er een grote behoefte aan nieuwe ontmoetingen en contacten leggen.

Het filosofisch cafe is een ode aan de ontmoeting. Die ander kan ons wel eens veel te vertellen hebben!

Een informele setting waar de kracht van het verbinden met gelijkgestemden, stuff idee‘n voedt en projecten doen ontstaan.

Met onze hedendaagse blik op de toekomst gericht laten wij elkaar tijdens een artistieke happening zien hoe we elkaar kunnen inspireren en motiveren. Hfc Charisma staat voor een ontmoetingsplaats waar muziek, eten en drinken

de grote verleiders tot een gepassioneerd gesprek zullen zijn.

De eerste editie van Hfc Cha risma wordt vanuit zowel cultureel als spiritueel perspectief vorm gegeven met een duidelijk herkenbare Zuid-Amerikaanse twist. In de persoon van Lucho Alarcon krijgt de avond een spiegeling van zijn warme persoonlijkheid en rijke geest. Lucho is in staat om met gevoel voor historische

waarde ons idee van de werkelijkheid te vergroten. Het is zijn kracht om de ander te boeien met gebaar, een glimlach en een vreugdevolle levensopvatting. Met een energieke performance laat hij het publiek de diepe betekenis van het bestaan zien en vooral voelen.

Dank gaat uit naar DKC Rotterdam en De Cultuurscouts SBAW