Maart – IkRotterdam & Malou Cohen

Rotterdams Vlees 

IkRotterdam tekent de curieuze, ambulance glorieuze en dubieuze taferelen die Rotterdam rijk is. Gewapend met pen en schetsboekjes trekken zij door de stad. Dit alles onder het motto “Ik hoef niet op vakantie want ik woon in Rotterdam.” Het collectief is in 2011 opgericht door Evalien Lang, Ferry van Steijn en Marc Kolle, allen afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie.
Rdamsvlees_flyer
IkRotterdam is onder andere bekend van het Rotterdamse stadspanorama, getekend voor het IABR in opdracht van ZUS (Zones Urbaines Sensibles). Recentelijk was hun werk nog te zien in Las Palmas bij de expositie Echte Rotterdammers van Museum Rotterdam.
Speciaal voor de Witte Slagerij maakte ikRotterdam een serie tekeningen van Rotterdamse  slagerijen. Halal, bio of ambachtelijk. Boterhamworst, uierboord of zwezerik. Van etalage tot de kleinste details van een interieur, het komt allemaal terug in deze expositie.
Tijdens de expositie is ook de Grootste Kleurplaat van Rotterdam van de partij.
ikRdam_logo_rgb

IkRotterdam.nl – Expositie Rotterdams Vlees

2 t/m 30 maart De Witte Slagerij Rakstraat 2 & 4a Rotterdam

Opening zondag 2 maart vanaf 14.00uur

Finissage zondag 30 maart – 14.00-18.00uur

Contact/Open op afspraak – Info@ikrotterdam.nl – IkRotterdam.nl

Parels en zwijnen

Malou Cohen (1981) struint stad en land af op zoek naar potentiële verhalen. Ze gebruikt en/of combineert bestaande onderdelen tot een hele nieuwe wereld, die ze zelf graag eens zou bezoeken.

maloucohen.1

Intuïtie, interpretatie, associatie, verwondering, observatie en afstand vormen de basis voor het ontstaan van haar werk. Malou is afgestudeerd in 2010 aan de Hoge school voor de Kunsten in Utrecht en woont en werkt nu in Den Haag.

In De Witte Slagerij toont zij naast haar bestaande werk ook nieuw werk dat zij maakte tijdens haar werkperiode in Alicante in februari dit jaar.

Malou Cohen – Expositie Parels en zwijnen

2 t/m 30 maart De Witte Slagerij Rakstraat 2 & 4a Rotterdam

Opening zondag 2 maart vanaf 14.00uur

Finissage zondag 30 maart – 14.00-18.00uur

Contact/Open op afspraak – Maloucohen@gmail.comwww.maloucohen.com